28. 7. 2015.

OKEAN U OKU

           DIRLJIVA PRIČA O POTRAZI ZA BOGOM!

             Okean u oku je uzbudljiv roman o neobičnoj sudbini devojke Kjare, koja, posle pokušaja samoubistva, upada u čitav splet neverovatnih doživljaja, prepunih neodoljive mešavine fikcije i stvarnosti.
      Nakon što se budi u nepoznatoj sobi kraj misteriozne crvenokose žene, od nje neočekivano biva uvučena u dugo, neizvesno putovanje, koje će je jednom za svagda promeniti.
     Lutajući kroz fascinantne predele dalekih zemalja; od raskošnih divljih ravnica Indije, preko visoravni Nepala, istorijskog Jerusalima i otmene Švajcarske, kroz raličita vremenska razdoblja i kulture, upoznaje život koji joj je do tada bio nezamisliv.
     Okruženoj nepoznatim, ne preostaje joj ništa drugo, do da prati mudru strankinju Maju na dalekom putu u čudnovato i do tada neviđeno životno iskustvo. Njena misija je da devojci povrati veru u ljude, ljubav, smisao života i Boga. U izuzetnoj avanturi, gde se upušta donekle protiv svoje volje,sreće neke od najznačajnijih ličnosti koje su obeležile istoriju civilizacije i bile ključne karike za njen opšti kulturološki napredak. Verno oslikani i upečatljivo oživljeni Mahatma gandi Karl Gustav Jung, Tagore, Buda, Tesla, Isus Hrist i drugi daju glavnoj junakinji i čitaocima odgovore na iskonska i večita pitanja duboko sakrivena u svakome od nas.

     Umire li čovek zaista? Kojoj su istini težili i koju su tajnu znali veliki umovi prošlosti? Zašto nema opipljivih dokaza o postojanju Boga i da li on ipak postoji? Šta je prava sreća? Vredi li žrtvovati se i zbog koga? Kako se izboriti sa patnjom? Biti moralan ili biti samo čovek? Da li je strah jači od čoveka i kako mu se suprotstaviti? Kako probuditi ponovnu žudnju za životom?

     Pre nego što shvate, čitaoci će biti uvučeni u izuzetno interesantnu, isceljujuću ispovest, koja će za posledice imati i njihov lični preobražaj, jer ova retka i bogata knjiga, bavi se životom same duše.
     Roman je stvaran da nosi moćnu poruku nade, odgonetne religijski smisao čovečanstva i natera vas na buđenje liče duhovnosti i morala.

                                                NESVAKIDAŠNJA DUHOVNA AVANTURA
                                   KROZ KOJU ĆETE PUTOVATI ŠIROM OTVORENOG UMA!

 U PRODJI U SVIM VEĆIM KNJIŽARAMA ŠIROM SRBIJE - Delfi, Vulkan, Plato...



Нема коментара:

Постави коментар